homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De unde va dati seama ca "he is the one?"-4

#58 2008-08-06 19:23:27

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: de unde va dati seama ca "he is the one?"

simy_alexandra a scris:

eu una nu cred (nu mai cred in "charming prince" ) ..yea..bullshit
in fond ce-i iubirea? o forma de egoism mascata...
stam cu EL pt ca ne face sa ne simtim bine,pt ca zambim alaturi de el,pt ca ne promite marea si sarea...totul e pur egoism..
parerea mea big_smile
cat despre nenorocitu ala cu care mi-o fi dat sa ma marit...nu cre k o sa fie The one..
o sa fie,cel mai probabil,unul ales la o varsta la care trebuie sa-mi fac o familie...nuj daca o sa simt ca ma iubeste si-l iubesc cum nu exista iubire and stuff...o sa simt doar ca-mi poate oferi garantia unei familii stabile,incredere si protectie...
repet : parerea mea..
or exista si printi cu cai albi si basme big_smile

subscriu...subscriu...subscriu...
la mine singura problema e ca ma plictisesc super-repede de un tip,deci...cred ca tre` sa fiu lovita de un "traznet sau tzunami" ca sa-l vad pe "the one" si dupa parerea mea nu prea cred a mai exista asa ceva...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#59 2008-08-06 22:03:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Pur si simplu stii.

6 ani de dragoste  hjarta

#60 2008-08-07 02:37:15

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hmmm... janis... oare? neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#61 2008-08-07 13:39:50

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

senorita a scris:

hmmm... janis... oare? neutral

subscriu...poate tu crezi ca el "is the one" dar el nu crede acelasi lucru despre tine

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-08-07 13:40:17)

#62 2008-08-07 13:57:04

JanisJoplin
Platinum member

atunci timpul va spune
eu zic ca shtii..si gata...adik n'ai de unde sa'ti dai seama..ca nu'i reteta

Publicitate

loading...

#63 2008-08-07 23:57:56

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

atunci timpul va spune

bine Janis..la voi e clar k sunteti unu pt altu signof10

eu nici nu mai stiu dak e the one si nici nu vreau sa stiu...nu ma mai stresez...bine nici pana acum nu ma stresam da nah in ultima vreme am inceput sa`i mai vad si defectele si sunt asa pe ganduri cateodata da fie ce o fi...dak e sa fim impreuna om fi...dak nu...nu signof10

#64 2008-08-08 00:05:58

JanisJoplin
Platinum member

eh de unde stii ca'i asa clar? am avut si eu momentele mele de dubiu tongue

#65 2008-08-08 00:07:19

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

eh de unde stii ca'i asa clar? am avut si eu momentele mele de dubiu tongue

bla bla bla visslar

#66 2008-08-08 00:38:59

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

The one o sa fie cel alaturi de care o sa ma plimb de mana prin parc cand o sa avem 80 de ani... Pana atunci nu bag mana in foc pentru nimeni...sunt cupluri care dupa 10-20 de ani de casnicie se despart...nu ai cum sa stii inainte...sentimentele se schimba, oamenii se schimba....de unde sa fiu sigura cum si cu cine voi fi peste 40-50 de ani?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#67 2008-08-08 01:38:24

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

simy_alexandra a scris:

in fond ce-i iubirea? o forma de egoism mascata...
stam cu EL pt ca ne face sa ne simtim bine,pt ca zambim alaturi de el,pt ca ne promite marea si sarea...totul e pur egoism..
parerea mea big_smile

Daca si u il faci pe el sa se simta bine si sa fie fericit sa mai numeste egoism?tongue

Adevarata iubire e atunci cand iti doresti sa faci pe cineva fericit fara sa ceri in schimb ceva..Aici e mult mai mult de spus..

We Have To Be Strong !!!

#68 2008-08-08 01:43:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

de unde stiu? pai...sincer nu ma vad fara el (si nici nu vreau)...daca inchid ochii si ma gandesc la cum va fi viata mea totul se invarte in jurul NOSTRU...si tot ce fac se invarte in jurul nostru...la fel si el...nu cred ca se poate explica in cuvinte...pur si simplu se simte hjarta

happy with him...inlove with him...puss

#69 2008-08-08 01:51:46

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

E complicata treaba cu dragostea asta..Atunci cand incepi sa te atasezi de o persoana si incepeti sa va ganditi la toate impreuna totul se schimba..tot ceea ce faci se rezuma la el,trebuie sa'i spui si lui,trebuie sa stii ce face si el..Va ganditi la viitor,nu vedeti altceva decat un viitor impreuna,casa,masina,copii wink)..E foarte frumos sentimentul sa stii ca ai cu cine sa vorbesti oricand si despre orice fara retineri (asta cand esti cu adevarat intr'o relatie plina de armonie:P ) . Nici nu te gandesti ca ai putea sa te desparti de el,nu vezi o astfel de obtiune..Daca iubesti cu adevarat nu trebuie sa te gandesti daca el este cel cu care vei fi pana la final..totul depinde de tine,de voi..voi sunteti cei care decideti daca sa ramaneti sau nu..voi sunteti cei care faceti sau nu anumite lucruri,voi luati anumite decizii in anumite momente..Nu trebuie sa te intrebi daca el este alesul ci trebuie sa faci tot posibilul ca el sa fie(daca asta doresti cu adevarat)..Intr'o relatie de lunga durata sau de infinita durata:P trebuie sa dispara egoismul si treaba aceea care e un fel de "care pe care"..daca te certi cu el sa nu stai fara sa dai telefon sa vezi daca o sa dea el primul,daca cedeaza el si etc..Astea's copilarii..O relatie adulta si de viitor este o relatie plina de incredere si egalitate si va fi sigur o relatie cu alesul.

Ultima oara a fost editat de life (2008-08-08 02:04:11)

We Have To Be Strong !!!

#70 2008-08-08 02:48:46

pitarello
New member
Inregistrat: 2008-08-06

poate sa fie 'the one' pe moment, cu timpul e posibil sa il asezi al categoria 'the other' totul tine de timp, doar timpul iti va arata daca e sau nu!

#71 2008-08-08 04:04:01

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

pitarello a scris:

poate sa fie 'the one' pe moment, cu timpul e posibil sa il asezi al categoria 'the other' totul tine de timp, doar timpul iti va arata daca e sau nu!

asa gandesc si eu. Desigur...sunt impreuna cu el de 4 ani, ma vad in viitor cu el, casatoriti, cu copii, fericiti....nu-mi pot imagina viata fara el... Dar asa gandesc ACUM (nu tzip big_smile ). Cine stie ce-mi rezerva viitorul? Poate peste 10 ani se apuca sa bea, ma loveste si cine stie ce se mai intampla de o sa-mi treaca toata iubirea. Sau devin eu o drogata si in loc sa stau pe acasa umblu pe la colturi de strazi, apoi ma baga intr-o clinica de dezintoxicare si ma lasa acolo.
Momentan ne iubim, suntem fericiti, viata e roz....in momentul asta simt ca el e the one, sper ca el sa fie...sper sa imbatranim impreuna, sa ne crestem copii, nepotii, stranepotii.... Dar cine stie ce ne asteapta pe viitor?
Oare gandesc prea realist? hmm Dar sincer....vad in jurul meu prea multe cazuri....prea multi care divorteaza dupa 10-20-30 ani de casnicie si cativa copii facuti impreuna. Pun pariu ca si aia la un moment dat au crezut ca sotul/sotia e the one...nu cred ca de la inceputul relatiei s-a gandit "stau cu el/ea cativa ani, apoi divortam". As fi o prostie sa bag mana in foc ca si peste 20 de ani eu voi gandi la fel ca acum...viata te schimba, se pot schimba si sentimentele.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#72 2008-08-08 09:11:29

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

JanisJoplin a scris:

atunci timpul va spune

exact

#73 2008-08-08 11:37:54

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

o intrebare... fluturashii aia din stomac de la inceput cat timp au durat la voi??

#74 2008-08-08 11:40:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

aia mari de tot smile vreo cateva luni bune

#75 2008-08-08 11:44:44

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

la mine fluturashii exista si acum dupa 1 an si 2 luni ... hjartahjarta

#76 2008-08-08 12:01:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, eu de-aia am zis de fluturoii cei mari, ca daca stateam un an cu tremuriciul ala de la inceput si nemancata si nedormita si lesinata big_smile intram in spital big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.